Annons

Slog kvinna med plaststol

Trelleborg • Publicerad 14 februari 2006

Antagligen slog han henne eftersom hon sagt något som han inte gillade. Det var den enda förklaring som en misshandlad kvinna kunde komma på som förklaring. Mannen dömdes för två fall av misshandel till villkorlig dom och 50 dagsböter à 200 kronor.

I det första fallet fick hon en örfil när hon satt tillsammans med en väninna hemma i köket. Orsaken var att kvinnan bett mannen att hämta hem hennes cykel. Efter att ha slagit till henne gick han ut med kvinnans hund.

Annons

Inför tingsrätten kunde inte mannen förklara varför han slog kvinnan med en plaststol när de egentligen skulle grilla. Slagen med stolen tog på kvinnans ben och armarna som hon skyddade huvudet med.

Mannen stod också åtalad för att ha låtit hunden vara lös trots att det fanns föreläggande om att den skulle vara kopplad. Men det åtalet ogillades.

Christer Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons