Annons

Skyttar siktar på att träffa kommunledningen

Trelleborg • Publicerad 22 mars 2007

Trelleborgs skytteallians bjuder in kommunledningen till sitt årsmöte, för att diskutera framtiden för Maglarps skyttecentrum.

I ett brev till kommunledningen skriver Skyttealliansens ordförande Roger Lindgren att skyttarna under flera år försökt få någon klarhet i vad som ska hända med skyttecentrumet i Maglarp när utbyggnaden av Stavstensudde fortsätter.

Annons

Enligt brevet har skyttarna fått olika besked från olika delar av den kommunala förvaltningen och den politiska ledningen under åren. Några besked om vad som ska hända i framtiden har man dock inte fått, om skyttarna ska kunna fortsätta använda banorna i Maglarp eller om det finns någon annan plats de kan använda framöver.

Enligt brevet är det cirka 10 000 skyttar som är beroende av Skyttecentrum i Maglarp i en eller annan form. Nu vill de "snart hemlösa, rådlösa, håglösa " skyttarna reda ut alla frågor med kommunledningen.

Lasse Bryggare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons