Annons

Skylt skapade förvirring sista kvällen

Förvirringen var stor i Trelleborg på måndagskvällen när det var sista chansen att lämna in deklarationen.
Trelleborg • Publicerad 2 maj 2011
Foto: 

De trelleborgare som glömt bort att Skatteverket numera har sitt servicekontor på Kontinentgatan åker sin vana trogen till Östergatan. Där möts de av en skylt som informerar om att deklarationer kunde lämnas på servicekontoret klockan 10-16. Övrig tid gäller Malmö. Ett budskap som väckt både irritation och förvåning.

– Jag har ingen bil, jag kan inte åka till Malmö. Jag la den i lådan i alla fall, säger en läsare som ringt till TA på måndagskvällen.

Annons

Han, och alla de andra som inte åker till Malmö kan vara lugna. Deklarationen kommer att hamna rätt, lovar den representant från Skatteverket som tidigare ikväll stod på Kontinentgatan och informerade om det som skylten inte förmådde:

– Det går bra att lämna i en låda här hela kvällen och vi kommer att hämta de deklarationer som har lämnats både till skolförvaltningen på Östergatan och till Rådhuset. Nästa år ska det förhoppningsvis vara bättre skyltat.

Martin Brusewitz
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons