Annons

Skolpartiet kräver plattare organisation

Skolpartiet i Trelleborg kräver bland annat en plattare organisation i sin plattform inför höstens val till kommunfullmäktige i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 20 juni 2006

Andra frågor som partiet driver är att det ska finnas en skolnämnd, en satsning på grundverksamheten, inte på administration, på innehåll i stället för form, kunskap och inte bara information samt decentralisering.

Skolpartiet tänker också driva en del övriga lokala frågor. Det handlar om att partiet vill ha säkrare skolvägar med bättre hållplatser på bussarna i byarna, cykelvägar västerut till Skegrie och Skåre samt trafikreglering i korsningen Tommarpsvägen/Hedvägen.

Annons

Partiet vill även att tingshuset blir ett generationernas hus för kreativa möten över generationsgränserna. Skolpartiet vill se en satsning på konst, teater och musik.

Valrörelsen tänker skolpartiet starta 19 augusti med ett torgmöte. Dessutom tänker partiet satsa på den egna hemsidan och möten med väljare.

Lasse Bryggare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons