Annons

Skadegörelse kan vara filmad

Under en längre tid ska någon ha knackat på fönster och ryckt i ytterdörren till den 85-åriga kvinnans bostad på Böckaregatan. Efter en attack mot bostaden på måndagen sätter polisen hoppet till en videoinspelning.
Trelleborg • Publicerad 6 april 2010
Foto: 
Foto: 

TRELLEBORG. En betongklump var upphivad på uterummets tak, en kruka hade kastats mot ett fönster och en kabel till en värmeanläggning var uppskuren.

– Hon ska ha varit utsatt för ofredande under en längre tid, säger polisens förundersökningsledare Ann-Christine Sjöbeck.

Bland annat ska folk ha ryckt i ytterdörren och knackat på fönster till bostaden. En anhörig till kvinnan har satt upp en övervakningskamera i trädgården. Materialet ska nu undersökas av polisen med förhoppningen att kunna identifiera någon eller några gärningspersoner.

Martin Strandberg
Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons