Annons

Skadegörelse av flera bilar

Återigen har Trelleborg drabbats av flera försök till bilinbrott och skadegörelser av bilar. Under helgen utsattes minst sex-sju bilar för inbrottsförsök då någon har försökt bryta upp låsen men inte lyckats. Dessutom utsattes fyra-fem bilar för skadegörelse genom att någon har krossat vindrutor och bakrutor.
Trelleborg • Publicerad 18 mars 2003

- Vi har en tendens att någon försöker göra inbrott i bilar och krossar rutor helt i onödan. Det är troligtvis något gäng som drar omkring. Folk får gärna vara observanta. Detta sker främst på sena kvällar och nätter, säger närpolischef Björn Schäfer som är bekymrad efter helgens alla anmälningar med skadade bilar. Ett exempel är Kvadratens parkeringsplats där en vindruta krossades på en parkerad bil under natten mellan söndag och måndag. På Kung Karls väg stals en spoiler från en bil mellan lördag och söndag.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons