Annons

Skadade har lämnat sjukhuset

Samtliga inblandade i trafikolyckan vid Vellinges södra infart har lämnat sjukhuset.
Trelleborg • Publicerad 26 november 2006

Vid kollisionen mellan en limousin och en personbil var sammanlagt elva personer inblandade. Limousinen färdades norrut på E6:an när den kolliderade med en bil som körde ut på vägen från Vellingehållet. I limousinen satt bland andra fem deltagare i TV4:s tävling Idol och Emma Andersson, känd från tv-programmet Robinson. Samtliga var på väg till Kastrup från Trelleborg där de hade deltagit i ett signeringsjippo i samband med köpcentrat Valens återinvigning. Emma Andersson hade också agerat konferencier och stylat Valenbesökare tidigare under dagen.

Av de elva inblandade skickades sex i ambulans till universitetssjukhuset i Malmö och två till universitetssjukhuset i Lund. Samtliga med lindriga skador.

Annons

– De som skickades hit var inne för observation och det är absolut ingen fara med dem. De hade inga smärtor eller blessyrer när de lämnade sjukhuset, säger Per Svensson, ledningssjuksköterska på akutmottagningen på Umas.

Även från universitetssjukhuset i Lund rapporteras att de två patienterna blivit utskrivna.

Andreas Mårtensson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons