GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skadad mc-förare saknade körkort – misstänks för vårdslöshet i trafik

Den man i 40-årsåldern som vid 18-tiden på tisdagen tappade kontrollen över sin motorcykel på väg 100 i Höllviken saknade mc-körkort. Mannen som fick allvarliga skador misstänks nu för olovlig körning och vårdslöshet i trafik.
Höllviken • Publicerad 30 maj 2018
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Johan Nilsson/TT

Det var i samband med att motorcyklisten körde om ett flertal fordon som han tappade kontrollen över motorcykeln och körde ner i diket. Motorcykeln totalkvaddades och mannen var inte vid medvetande när ambulansen kom till platsen. Mannen fördes till Sus i Malmö där han fick vård för allvarliga skador.

Enligt polisanmälan har mannen varit likgiltig inför faran han utsatte medtrafikanterna för och är därför misstänkt för vårdslöshet i trafik. Då han körde fordonet utan mc-körkort misstänks han även för olovlig körning.

Josefine SidhuSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.