Annons

Sjunde året för Tjejsjuan

För sjunde året i rad arrangerades gångloppet Tjejsjuan i Trelleborg på söndagen. Uppslutningen var sämre än de tidigare åren. I år deltog 85 tjejer och kvinnor i alla åldrar, ungefär hälften så många som deltog 2001.
Trelleborg • Publicerad 26 maj 2002
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

. BILD: TOMAS NYBERG Evenemanget kolliderade med Mors dag, vilket tävlingsledaren Lennart Roos tror är det främsta skälet till att det var färre deltagare med i år än det brukar. Starten vid 10-tiden gick traditionsenligt från Söderslättshallen. De tävlande gick via Flaningen och genom centrum, för att sedan gå i mål vid utgångspunkten. - Det här är ett trevligt jippo. Man får röra på sig och får lite motion, tyckte Maj-Britt Gustafsson, som fick support av sambon Jan Persson som videofilmade när hon gick loppet. Först i mål kom Tanja Bogren. Det är femte året i rad som hon var snabbast. - Jag är nöjd med min prestation med tanke på att jag inte kunnat träna så mycket under den senaste tiden, beroende på att jag har genomgått några operationer. Så visst känns det bra! utbrast hon när hon kunde pusta ut efter Tjejsjuan.

Tomas Nyberg tomas.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons