Annons

Sjuk Peps tvingasställa in

Populäre Peps Perssons planerade konsert i Parken i Trelleborg ställs in. Artisten har lämnat återbud till spelningen på lördag.
Trelleborg • Publicerad 1 december 2005
Peps Persson kommer inte till Parken på lördag.
Peps Persson kommer inte till Parken på lördag.Foto: 

Beskedet att folkkäre låtskrivaren och artisten Peps Persson inte kan komma till Parken fick arrangören, som är kulturnämnden i Trelleborgs kommun, i onsdags kväll.

Återbudet lämnas på grund av Peps Perssons sviktande hälsa.

Annons

– Peps låter hälsa att han uppträder i Trelleborg så fort han blivit frisk igen, säger Rebecca Segerhagen, kultursekreterare och den som har initierat nypremiären av Trelleborgs Folkets park, som nu relanseras som Parken.

Trots att affischnamnet Peps Persson inte kan komma tänker Rebecca Segerhagen genomföra heldagen i Parken ändå.

– Programmet börjar klockan 14 och håller på fram till sent på kvällen, säger hon.

Nu söker Rebecca Segerhagen och ljudteknikern Robert Larsson med ljus och lykta någon som kan uppträda i stället för Peps, som skulle sjungit med sitt band klockan 20 på lördag.

– Ingen kan ersätta Peps, men vi har ett band på gång. Mer kan jag inte säga. Så fort vi vet vem som sjunger i stället för Peps så meddelar jag detta, lovar Rebecca Segerhagen.

Möjligheten finns att få tillbaka pengarna om man vill lösa in biljetten.

– Vi får inte hindras av att våra planer inför lördagen tog en ny vändning. Tillsammans ska vi se att det blir en stämningsfull dag och kväll i Parken, säger Rebecca Segerhagen.

Johan Persson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons