Annons

Sång och glädje på rotundan

Duvungarna från Helsingborg lockade 1 200 trelleborgare mellan 4 och 11 år vid två föreställningar. Barnen fyllde Folkets parks rotunda och de klappade händer, skrattade och levde med i det som hände på scenen.
Trelleborg • Publicerad 13 februari 2002
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG Duvungarna reser runt i Skåne och bjuder på underhållning. Trelleborg fick besök förra året och i år bjöd de femton skådespelarna på "Mysteriet med den magiska fiolen". Häxor sjöng att de ville bli popstjärnor och barn som förvandlats till musikinstrument var bara några av många fina nummer som musikteatergruppen Duvungarna framförde på onsdagen. Mycket skratt blev det när Fru Höna klev in. Hon var så förskräckligt rädd att bli sjuk och det utnyttjade detektiven. Han var smart nog att lura till sig Fru Hönas ägg så han kunde få sin favoriträtt - plättar. Till slut löstes mysteriet med den magiska fiolen och kanske kan de trelleborgska barnen inspireras till att själva stå på scenen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons