Annons

Säkra kort i semifinal

I helgen avgörs semifinalen inför SM i bridge i Trelleborg. Ett 30 tal kortspelande entusiaster från hela sydsverige deltar när den regionala finalen utspelar sig i Bridgens hus på Östergatan under hela lördagen och söndagen
Trelleborg • Publicerad 6 april 2002

. De flesta lag utgörs av sex spelare. Varje tävlande trupp spelar fem matcher som görs i 24 givar. Eller brickor som det kallas på bridgespråket. De tävlande kommer bland annat från hela Skåne, Göteborg samt flera orter i Halland och Blekinge. Från Trelleborgsklubben tävlar Bengt Pålsson och Hans Olsson, som har chans att bli uttagna till det svenska mästerskapet som äger rum i Linköping 10-12 maj. Bridgespelet har pågått från klockan 12 på lördagen fram till strax före midnatt. Och spelet upptas igen under söndagen för att vara avslutat vid 17-tiden.

Johan Persson johan.persson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons