Annons

Så tycker trelleborgarna

Vad tycker du om fyrverkerier på nyår? Den frågan fick några trelleborgare.
Trelleborg • Publicerad 29 december 2009
Kristina Friberg med barnen Tilde och Vincent, Trelleborg: – Det är inte alls bra, för djurens skull. Jag är själv hundägare och tycker att det borde förbjudas.
Kristina Friberg med barnen Tilde och Vincent, Trelleborg: – Det är inte alls bra, för djurens skull. Jag är själv hundägare och tycker att det borde förbjudas.Foto: 
Linda Skön med hunden Kenzo, Trelleborg: – Jag tycker om dem men jag är rädd för dem. De behöver inte förbjudas men det är läskigt när fulla ungdomar skjuter mot folk på torget. Kenzo får vara inne på nyår, vi vill inte utsätta honom för stress.
Linda Skön med hunden Kenzo, Trelleborg: – Jag tycker om dem men jag är rädd för dem. De behöver inte förbjudas men det är läskigt när fulla ungdomar skjuter mot folk på torget. Kenzo får vara inne på nyår, vi vill inte utsätta honom för stress.Foto: 
Vera Pedersen, Anderslöv: – Det ät jättetrevligt, men bara på nyår och ingen annan gång. Det är bra att det begränsas.
Vera Pedersen, Anderslöv: – Det ät jättetrevligt, men bara på nyår och ingen annan gång. Det är bra att det begränsas.Foto: 
Lucas Dietrichson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons