Annons

Rutinkontroller avslöjade flera brott

Under helgen har olika fordonskontroller resulterat i att misstänkta för flera olika brott kunnat gripas.
Trelleborg/Vellinge • Publicerad 13 november 2017
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

När poliser stoppar en bil i Höllviken i fredags för en rutinkontroll upptäcker man att föraren misstänks för flera brott. Vid kontrollen beter sig mannen mycket nervöst, och uppvisar tecken på att ha brukat narkotika.

Polisen kroppsvisiterar mannen och rannsakar bilen, och hittar både narkotika och en större mängd alkohol. Alkoholen misstänks mannen ha haft för att sälja.

Annons

I mannens väska hittas också flera smycken som mannen misstänks ha stulit. Mannen grips på platsen.

Mannen misstänks för rattfylleri, narkotikainnehav, narkotikabrott, olovlig försäljning av alkohol och stöld alternativt häleri.

Ytterligare en kontroll i Höllviken under helgen ledde till misstanke om flera brott. Ett fordon stoppades i Höllviken under lördagen för en kontroll. Mannen som körde misstänks ha kört påverkad av narkotika, och har även haft kniv och batong på sig.

Polisen rubricerar ärendet som narkotikabrott, rattfylleri och brott mot knivlagen. Han misstänks även för grov olovlig körning efter som hans körkort är återkallat.

Under en kontroll i Trelleborg under lördagen upptäcks att passageraren har en machete i bilen, och han misstänks därför för brott mot knivlagen.

Föraren av bilen misstänks ha kört rattfull påverkad av narkotika och han saknar även giltigt körkort. Mannen misstänks även för förfalskningsbrott, eftersom han uppvisat ett falskt polskt körkort.

Polisen rubricerar ärendet som narkotikabrott, olovlig körning, rattfylla, förfalskningsbrott och brott mot knivlagen.

Sebastian MårtenssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons