Annons

Rusning efter vänortsbiljetter

Ett 30-tal biljetter såldes på en minut. Det blev rusning efter biljetter till den specialchartrade resan till vänortsjippot i Sassnitz 1 juni där många trelleborgare deltar.
Trelleborg • Publicerad 21 maj 2002
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG Biljetterna började säljas på turistbyrån i Ångkvarnen på tisdagsförmiddagen. Prick klockan 9 släpptes biljetterna. Ett 15-tal hade samlats för att köpa några av de 200 vänortskorten. Först i kön stod Eva Reimer från Maglarp. Hon väntade i två timmar innan turistbyrån startade försäljningen: - Det ska bli spännande att göra den här resan. Själv ska jag dit och sjunga med Hammarlövs kör, berättade hon. Personalen på turistbyrån hade väntat sig mer tillströmning vid biljettsläppet. - Jag trodde att det skulle vara större tryck på biljetterna från första början. Men det är nog inga problem att sälja alla. Det finns ett stort intresse för det här evenemanget, säger Viktoria Drott på turistbyrån.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons