Annons

Röster från dem som vill ha röster i valet

Trelleborg • Publicerad 23 juni 2006
Anders Svensson (mp)
Anders Svensson (mp)Foto: 
Bert Ekstrand (fp)
Bert Ekstrand (fp)Foto: 

Nu kan du själv gå in på Trelleborgs Allehandas hemsida på internet trelleborgsallehanda.se och höra och se vad dina politiker i Trelleborg vill inför valet i höst.

Tveksamma väljare i Trelleborg får hjälp i valet och kvalet om vilket parti som ska få deras röst i höstens val till kommunfullmäktige.

Annons

För första gången ger Trelleborgs Allehanda väljarna i Trelleborg chansen att på hemsidan trelleborgsallehanda.se själva se och höra representanter för partierna som siktar på kommunfullmäktige i höstens val berätta vad de vill göra om de blir inröstade av väljarna.

Verkar folkpartiet vara alternativet för dig? Ger socialdemokraterna det bästa intrycket? Eller är det centern, miljöpartiet eller vänstern som verkat trovärdigast?

Döm själv efter att ha tittat på valfilerna på Trelleborgs Allehandas hemsida på internet.

Varje parti har fått chansen att låta en representant på en film på maximalt en och en halv minut berätta om vilka frågor just de tycker är viktigast inför höstens val i Trelleborgs kommun och varför du ska rösta på just dem 17 september. Partiernas representanter redovisar också hur de ställer sig i viktiga frågor som debatteras i kommunen, som dragningen av nya E 6, placeringen av en eventuell pågatågsstation och många andra heta frågor i Trelleborg.

Ta chansen att gå in på trelleborgsallehanda.se och se och hör dina politiker med egna ord berätta om varför du ska rösta på just dem.

Gör din egen bedömning: vem har svaren på just det som du undrar över? Vem verkar trovärdigast? Vem verkar mest saluföra valfläsk som inte går att genomföra? Vem ska du ge din röst i höstens val?

Trelleborgs Allehandas politiske redaktör Petter Birgersson finns också med på en egen film där han ger sin syn på valrörelsen och de olika partierna som slåss om väljarnas stöd i Trelleborgs kommun.

Lasse Bryggare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons