Annons

Rondellhundarna har förökat sig

I helgen kunde trelleborgarna bevittna de hundar som kanske ligger bakom rondellhundsvågen i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 29 november 2006
Även på väster kan nya hundraser bevittnas.
Även på väster kan nya hundraser bevittnas.Foto: 
Rondellhundarna verkar leva sitt eget liv i Trelleborg. Hundar kommer, hundar går. Men trenden består. BILD: TOMAS NYBERG
Rondellhundarna verkar leva sitt eget liv i Trelleborg. Hundar kommer, hundar går. Men trenden består. BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Två exemplar i plywood sågs säkra rasens fortlevnad i östra korset. Nu är de försvunna men avkomman lät inte vänta på sig. Någon har ställt upp en hund i form av ett litet gosedjur i samma rondell och den har även sällskap av en mer traditionell modell i plywood. Nya exemplar har också tillkommit på väster i rondellen vid Hedvägens förlängning. Där har trenden också fått en julig touch så här inför december månad. Bredvid en hund gjord av vedträn hittar man nämligen en julhund i tomteluva och säsongsenlig röd klädnad. Årets julklapp i Trelleborg?

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons