Annons

Rökutveckling vid bilbrand

Runt halv ett på onsdagen bröt en bilbrand ut i Trelleborg. Kraftig och tjock rök utvecklades från bilen som snabbt övertändes.
Trelleborg • Publicerad 11 augusti 2004
BILD: KRISTOFER NAES
BILD: KRISTOFER NAESFoto: 

BILD: KRISTOFER NAES Det var när föraren till bilen stannade vid rödljusen i korsningen Bryggargatan/Hedvägen som en bakomliggande förare upptäckte att gnistor slog ut från bilens undersida. Efter tutningar klev föraren ut. Då började bilen brinna. - Vi vet inte riktigt vad som hände. Det hela gick fort, säger polisinspektör Janne Nilsson som tillsammans med en kollega snabbt var på plats. Även räddningstjänsten var snabbt på olycksplatsen och fick branden under kontroll inom tio minuter. Trafiken dirigerades under arbetet runt olycksplatsen. Föraren var vid olyckstillfället ensam i bilen och uppger att varor i bilen till ett värde av 100 000 kronor gick förlorade i branden.

Camilla Erkenfeldt camilla.erkenfeldt@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons