Annons

Rockliv på gymnasiet

Musiksalen på Söderslättsgymnasiet är förvandlad till en mörk, dånande rockklubb den här veckan, då rockband bildade av elever på skolan visar upp sig för sina kamrater.
Trelleborg • Publicerad 24 april 2002

Kapten Haddock. BILD: CLAES NYBERG Anledningen är förstås den fortgående kulturveckan, som pågår fram till fredag och som företrädesvis engagerar elever på estetiska programmet. Men inte enbart. i går spelade exempelvis rockbandet Kapten Haddock i musiksalen, och de hör hemma på andra program. - Roligt att inte bara esteterna får vara med, tycker Carolina Svensson från SP 2 D, som själv bidragit med filmen "Expedition kultur" till veckans arrangemang. - Att höra banden spela har varit det roligaste hittills, säger hon. Det är kul med musik, och dessutom känner man de flesta som är med i banden. Under onsdagen spelade bland annat Kapten Haddock, "Håkanz Orcäztor" och Psittacosis.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons