Annons

Rockiga toner i möte på Parken

Location Dreamland, Phylatterion, Doom Room och Slippery Floor. Det var banden som spelade på Parken i årets första upplaga av musikevenemanget Y.E.S.
Trelleborg • Publicerad 4 april 2012
Bandet Location Dreamland var en av fyra grupper som spelade på Parken på tisdagen. Bandet består av Kalle Johansson, Linn Ohlsson, Anton Knutsson, Niklas Johansson och Linnéa Jacobsson.Foto: 

– Ok, då kör vi vår nästa låt, den heter The eternal spirit, säger Anton Knutsson, en av sångarna i bandet Location Dreamland.

En massiv och tung ljudmatta av sång, bas, gitarr och trummor sprider sig över Parken. Publiken applåderar, klappar takten och lever sig in i spelningen.

Annons

Några låtar senare är konserten slut. Sångaren Linn Ohlsson, basisten Linnéa Jacobsson, sångaren Anton Knutsson, gitarristen Kalle Johansson och trummisen Niklas Johansson lämnar scenen och gör plats för bandet Phylatterion.

– Det gick bra. Alla låtarna satt, säger Linn Ohlsson.

Bandet, som kommer från Anderslöv spelar melodisk metallcore har funnits sedan 2010. De har deltagit i Y.E.S tidigare. Och 5 maj väntar regionfinal i musiktävlingen UKM.

- Ikväll är det ingen tävling. Men det är kul i alla fall, säger Anton Knutsson.

Y.E.S, Young Expression Show kommer att arrangeras ytterligare två gånger under 2012. Kulturförvaltningen, Riffet och Ungdomsenheten ligger bakom evenemanget. Pengarna som kommer in via inträden går till att köpa ljud- och scenutrustning.

Maria Sällberg
Martin Strandberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons