Rockig konsert satte punkt för sportlovet

Årets sportlov avslutades med fullt ös. På Parken i Trelleborg uppträdde fyra rock- och punkband under fredagskvällen. Ett av banden som spelade var Trelleborgsbandet Sunday"s down. De blandade egenskrivna låtar med covers.
Trelleborg • Publicerad 20 februari 2009
Till vänster: Bandet Sunday´s down. Conny Hjertqvist, Loke Lindström, Carolina Ekelund och Samuel Svensson. Sittande Daniel Lignell. Bild: Nicolinn Nilsson
Till vänster: Bandet Sunday´s down. Conny Hjertqvist, Loke Lindström, Carolina Ekelund och Samuel Svensson. Sittande Daniel Lignell. Bild: Nicolinn NilssonFoto: 

- Men när vi spelar covers försöker vi göra så att de inte låter precis som originalen, säger bandmedlemmen Loke Lindström.

På scen fanns även Malmöbandet Dirty Passion som spelade 70- och 80-tals hårdrock och Trellebogsbandet No Name som spelade rockcovers.

Åldersspridningen på publiken var stor och arrangörerna Gasverket var nöjda över konserten och den sportlovsvecka som varit.

Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.