Annons

Robin lyfte taket på Valen

Schlagervinnaren och Hässleholmssonen Robin Stjernberg gästade Trelleborg under torsdagskvällen. Flera hundra förväntansfulla fans tävlade om en träff på tu man hand med stjärnan – men endast tre nådde ända fram.
Trelleborg • Publicerad 27 september 2013
2013 års schlagervinnare och Hässleholmssonen Robin Stjernberg gästade Trelleborg under torsdagskvällen.
2013 års schlagervinnare och Hässleholmssonen Robin Stjernberg gästade Trelleborg under torsdagskvällen.Foto: Foto: Claes Nyberg

Redan klockan 19 var Valengallerian fylld till brädden, mestadels av tonåriga Robin-fans. Av tjejernas högljudda skrik att döma så rådde ingen tvekan om vad som var shoppingkvällens stora händelse. Dessutom kunde fansen tävla om att träffa stjärnan backstage.

Tre lyckliga tjejer lottades slumpvis som vinnare, och lyckan var total.

Annons

- Åh, jag är helt skakig, jag fattar det inte. Jag är i chock, sa en omtumlad Erika Söderberg från Vallby, strax innan hon skulle få gå upp en trappa för att träffa sin stora idol.

Läs mer och se fler bilder i fredagens papperstidning eller e-tidningen här.

Maria Sällberg
Lina Campbell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons