Annons

Rivet uterum tippades på åker

På ett fält längs vägen mot Gislövs strandbad har Karl-Henrik Larsson kört ut hästgödsel som han skulle sprida idag. Någon gång under natten mellan måndag och tisdag har någon kört ut på fältet och gjort sig av med ett helt uterum, målat virke, korrugerat glasfibertak, glasrutor, soffa, bord, lampa, infravärmare.
Trelleborg • Publicerad 28 augusti 2003
BILD: CLAES NYBERG
BILD: CLAES NYBERGFoto: 

BILD: CLAES NYBERG - Det som retar mig mest är att man kastat glas här, säger Karl-Henrik Larsson när han står framför gödselhögen där någon tippat resterna av ett uterum. Gödseln skulle plöjas ner idag, men nu måste han lägga tid på att sortera bort allt skräpet. - Jag vill helst inte elda det för här finns både glasfiber och skumplast, säger Karl-Henrik Larsson. Nu får jag ett antal timmars jobb med att köra bort allt skräpet. Han har gjort polisanmälan på tilltaget men har inga förhoppningar om att det ska göra någon nytta. - Jag får väl tömma sopsäckarna och se om jag hittar någon adress till vem som nu tippat det, säger han. Detta har hänt honom en gång tidigare. Då var det någon som tippat TV-apparater i en kalkhög som Karl-Henrik Larsson kört ut på ett fält. Men där fanns adresserade instruktionsböcker med så den gången fick polisen reda på vem den skyldige var. - Att man har kastat glas här är det som retar mig mest, säger han. Nu måste jag ligga och plocka upp alla splitter.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons