Annons

Rickard Frank börjar på DN

Rickard Frank, TA:s chefredaktör, är en av dem som gjort det nu prisade reportaget om Tidningen i centrum.
Trelleborg • Publicerad 14 april 2012

Det senaste året har Rickard Frank varit tjänstledig som chefredaktör på TA för att hjälpa till med utvecklingen av Dagens Nyheter. Nu tar Rickard Frank steget fullt ut och börjar på DN. Vi tackar honom för den här tiden och önskar lycka till på det nya arbetet!

Under Rickard Franks tjänstledighet har vi, nyhetschefen Ann Ekstrand och ansvarige utgivaren Jörgen Svensson, jobbat med det viktigaste för tidningen: den lokala vinkeln och trelleborgarna. Det kommer vi att fortsätta med. Vi fortsätter ha det redaktionella ansvaret att utveckla din morgontidning.

Annons

Bland annat har vi under den här perioden lanserat en helt ny nyhetsapp för Iphone och Android. Den blev väldigt väl mottagen av både läsare och annonsörer. I dagsläget har över 2000 personer laddat ner appen. Gör det, du också, om du inte redan gjort det.

Du är viktig för oss. Så glöm inte att du alltid är välkommen att höra av dig med dina nyhetstips eller generella åsikter om tidningen.

Ann Ekstrand

Nyhetschef

Jörgen Svensson

Ansvarig utgivare

Louise Löfgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons