Annons

Restauranganställd misstänkt för knarkbrott

En man anställd inom restaurangbranschen i Trelleborg är efterlyst av polisen sedan de funnit narkotika och vapen i mannens bostad och i hans bil.
Trelleborg • Publicerad 4 november 2003

Det var i fredags kväll som polisen gjorde husrannsakningar både i bostaden och bilen. Bland annat fann man en mindre mängd amfetamin, en mängd tabletter samt marijuana. Tabletterna har ännu inte analyserats. Vad det var för vapen vill polisen inte avslöja. Efter husrannsakningarna försökte polisen gripa mannen på hans arbetsplats men misslyckades. Mannen avvek då polisen kom dit. Enligt polisens uppgifter har man för en tid sedan fått tips om att mannen höll på med narkotika och har därefter inväntat ett lämpligt tillfälle att slå till. Om han har sålt narkotikan vidare på sin arbetsplats vet man ännu inte men utredningarna mot mannen kommer att fortsätta.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons