Annons

Renovering av badhuset blir klar först 2009

Renoveringen av den gamla bassängen på badhuset påbörjades i våras. Då var planen att den skulle vara öppen för badgäster igen i november, men nu står det klart att renoveringen blir klar först någon gång i vår.
Trelleborg • Publicerad 27 augusti 2008
Efter möte med byggare och entreprenörer kan det konstateras att renoveringen av badhusets gamla bassäng inte kommer att bli klar förrän tidigt i vår. arkivbild: Malin Palm
Efter möte med byggare och entreprenörer kan det konstateras att renoveringen av badhusets gamla bassäng inte kommer att bli klar förrän tidigt i vår. arkivbild: Malin PalmFoto: 

För knappt en månad sedan berättade TA om den försenade badhusrenoveringen. Det hade då dykt upp flera oförutsedda problem som byggarna var tvungna att åtgärda. Bland annat en sliten bassängkant som gjutits om.

Då visste byggarna och badhuschef Ann-Sofie Danielsson inte hur stor förseningen var. Det enda som konstaterades var att de inte skulle hinna till det tänkta datumet 1 november.

Annons

På onsdagen hade Ann-Sofie Danielsson möte tillsammans med alla inblandade, som byggare, rörmokare och entreprenörer. På mötet kunde de konstatera att bassängen inte kommer att vara färdig förrän nästa år.

- Vi vill inte sätta ett specifikt datum, det är bara dumt om det inte skulle hålla, säger hon. Helst vill hon inte ens nämna en månad, utan pratar om tidig vår.

Fortfarande är det inte bestämt om vattenledningen till badet ska bytas ut eller bara renoveras provisoriskt.

Bygget kan störa den vanliga verksamheten men förhoppningen är att kunna behålla de vanliga öppettiderna så långt som möjligt.

Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons