Annons

Regntunga skyar över banan

Mörka skyar, kallt regn och tuff blåst. Inget stoppade trelleborgsfamiljerna som gav sig ut på banan i Trelleborgs Allehandas familjegolf på söndagens förmiddag.
Trelleborg • Publicerad 24 juni 2012
Swinging in the rain. Käthner och Lisbet Ström samt Margareta och Pelle Pettersson var några av de tappra på Trelleborgs Allehandas familjegolf på söndagen. Foto: Tomas Nyberg
Swinging in the rain. Käthner och Lisbet Ström samt Margareta och Pelle Pettersson var några av de tappra på Trelleborgs Allehandas familjegolf på söndagen. Foto: Tomas NybergFoto: Tomas Nyberg

– Det är inget vidare, men blir det inte värre än det här, så går det, menade Pelle Pettersson när han tillsammans med hustrun Margareta gav sig ut på banan vid halv elva-tiden.

De gick tillsammans med familjen Ström, där Lisbet och Käthner också kämpade mot elementens makter. Båda familjerna har Trelleborgs golfbana som hemmabana, så de är i alla fall vana vid blåsten. Senare på dagen bättrade också vädret på sig en del.

Familjegolfen spelades som greensome, vilket innebär att båda deltagarna i laget slår ut, men att man bara fortsätter att spela på den boll som ligger bäst. Efter det slår spelarna vartannat slag. Sammanlagt ställde ett 40-tal lag upp på familjegolfen.

Ann-Louise Olander och TT
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons