Annons

Rånade man två gånger - åtalas

Två yngre män åtalas nu misstänkta för att ha rånat en man två gånger i Trelleborg inom loppet av ett par dagar. Bland annat stal man hans moped.
Trelleborg • Publicerad 19 augusti 2019
Två män åtalas nu vid Ystads tingsrätt misstänkta för två rån.
Två män åtalas nu vid Ystads tingsrätt misstänkta för två rån.Foto: Anders Wiklund/TT

Det var i mitten av juli som de två misstänkta männen, som är i 20-årsåldern, ska ha slagit en man med knytnävsslag i ansiktet och stulit hans powerbank, en portabel laddare. I samband med rånet ska de två männen också ha hotat den utsatta personen med våld om han gjorde en polisanmälan. Händelsen inträffade på Hedvägen.

Bara ett par dagar senare, nu på Engelbrektsgatan, ska de två männen ha tvingat till sig samma mans moped. Även denna gång hotade de med våld om mannen vände sig till polisen.

Annons

De två männen åtalas nu vid Ystads tingsrätt för två fall av rån och två fall av övergrepp i rättssak. Den ena mannen åtalas dessutom för vapenbrott då han ska ha haft en elchockanordning.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons