Annons

Qloss fick företagarpris

Qloss AB är småföretagarnas eget favoritföretag i Trelleborg. På onsdagen offentliggjordes resultatet i tävlingen i Parken.
Trelleborg • Publicerad 9 april 2014
Anna Gauffin af Uhr utsågs till småföretagarnas favoritföretag och fick ta emot pris av Gustaf Oscarson, grundare av mittföretag.com som stod för evenemanget.
Anna Gauffin af Uhr utsågs till småföretagarnas favoritföretag och fick ta emot pris av Gustaf Oscarson, grundare av mittföretag.com som stod för evenemanget.Foto: Foto: Anette Sjöstrand

– Tack, jag är överrumplad, säger en glad Anna Gauffin af Uhr, vd för företaget som har kontor i såväl Trelleborg som Uppsala.

Qloss tar fram egna produkter inom byggindustrin, bland annat miljövänlig vattenbaserad golvlack för industrigolv. Anna Gauffin af Uhr hade en framgångsnyckel som hon förmedlade.

Annons

– Kreativitet, säger Anna Gauffin af Uhr.

Evenemanget i parken riktade sig till småföretagare, och förutom tävlingen så stod föreläsningar och nätverkande på schemat. Arrangörer var företagarsajten mittföretag.com och kommunens utvecklingsbolag.

Gustaf Oscarson, grundare av mittföretag.com, var nöjd med uppslutningen.

– Det har nästan kommit fler än vad som var anmälda. Det är första gången vi är i Trelleborg och det har kommit ett 100-tal personer. I Malmö brukar det komma kanske omkring 200 så detta är jättebra, säger han.

Även kontakterna med kommunen tycker Gustaf Oscarson har varit väldigt bra.

– Vi har många andra städer att jämföra med och det är sällan som det fungerar så bra som det har gjort här, säger han.

Maria Sällberg
Jenny Isaksson, Andreas Mårtensson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons