Annons

Pumpar fick fortsätta gå

Trelleborg • Publicerad 7 juli 2007
Familjen Jörnmarks stuga vid Strandmarksvägen fick en rejäl pöl vid infarten men vattnet nådde aldrig ända upp till huset. Bild: Malin Palm
Familjen Jörnmarks stuga vid Strandmarksvägen fick en rejäl pöl vid infarten men vattnet nådde aldrig ända upp till huset. Bild: Malin PalmFoto: 

Arbetet med att bekämpa vatten som fyllt trädgårdar och hus fortsatte under lördagen. På Strandmarksvägen i Gislövs strandmark fortsatte räddningstjänstens pump att gå under lördagen för att få undan vatten som fyllt trädgårdar och hus för ett par fastighetsägare.

Under eftermiddagen var det mesta vattnet borta och Lars Jörnhagen passade på att låna pumpen en stund för att få ner vattennivån vid infarten till hans stuga.

Annons

- Vattnet hade precis nått upp till huset men det har inte blivit några skador, konstaterade han.

Pölen vid stugan var igår inte djupare än att den gick att vada igenom med stövlar men för den som saknade stövlar krävdes lite hjälp.

Jenny Isaksson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons