Annons

Problem med kommunens hemsida

De senaste veckorna har det under vissa tider inte gått att komma in på Trelleborgs kommuns hemsida. Orsaken är problem med ett nytt publiceringssystem.
Trelleborg • Publicerad 21 juli 2009

TRELLEBORG. Företaget som levererar publiceringssystemet håller nu på att installera en nyare version av programmet. Det är dock inte klart när problemen med trelleborg.se är lösta.

– Det är sommar och semestertider nu så jag har inte fått något besked om när allt kommer att fungera som det ska, säger Susanne Nilsson, ansvarig för trelleborg.se.

Annons

Det nya publiceringssystemet skulle ha varit igång innan sommaren. Men tekniska problem med uppdateringarna har lett till att arbetet har försenats.

– Problemen började för några veckor sen när det nya systemet testades. Då var det mest nattetid som hemsidan låg nere men nu har det också varit problem på dagtid, säger Susanne Nilsson.

Lucas Dietrichson
Martin Strandberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons