Annons

Premiär för Piggsvinen

Det var premiärfeber på Grand på torsdagskvällen. Ett hundratal trelleborgare tog sig till teatersalongen vid Algatan för att se första visningen av "Pärlor av piggsvinen".
Trelleborg • Publicerad 12 september 2002
BILD:CLAES NYBERG
BILD:CLAES NYBERGFoto: 

BILD:CLAES NYBERG Piggsvinsteaternas framförde sin kavalkad med gamla godbitar från de senaste åren. - Kul att komma hit. Vi har sett flera av deras uppsättningar. Vi gillar gruppens humor, berättade Ingela Björklund och Kajsa Bergstrand, två av premiärlejonen som gladdes över att se denna sprudlande mosaik och nostalgikick där Piggsvinens sommarslustspel på Jordberga blandades friskt med de lika välbesökta nyårsrevyerna på Rosenhagen i Anderslöv. Glimtar från Smygekvällarna, som traditionellt spelas under sommarkvällar, fanns också representerade i "Pärlor av piggsvinen". - Det är självklart att man ska se Piggsvinen. Jag har sett nästan allt det som de har satt upp genom åren, utbrast Monica Alfredsson, själv aktiv i teatergruppen Scenfolket. Premiär var det för teatergruppen i dubbel bemärkelse, eftersom de aldrig har uppträtt på Grands scen tidigare. Publiken kunde glädjas åt att se scener från bland annat "Lilla helgonet", "Hänger ni med" och "Kyska Susanna".

Claes Nyberg claes.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons