Annons

Premiär för Allehandas mobilsajt!

Nu kan du läsa Allehandas nyheter, sportresultat och ledarartiklar i mobiltelefonen.
Trelleborg • Publicerad 13 juli 2007
BILD: Sanna Trygg
BILD: Sanna TryggFoto: 

Allehandas nätupplagor har anpassats för mobiltelefoner och från och med i går kan du ladda ner de webbanpassade sidorna i din telefon.

- Vi har anpassat sidorna för mobiltelefonanvändarna. Det innebär att det går betydligt snabbare, är enklare och billigare att ladda ner våra sidor, säger Carl Johan Engvall webbredaktör på Allehanda.

Annons

Att ystadsallehanda.se och trelleborgsallehanda.se anpassat sidorna innebär att användarna lättare kan kontrollera till exempel lokala sportresultat. För att underlätta för mobiltelefonsurfarna har Allehandas avdelning för digitala medier anpassat sidorna så att 30 gånger mindre data överförs i förhållande till nätsurfandet via datorer. Det betyder att sidorna snabbt och fullt läsbara hamnar i telefonen.

- Det är bra för människor som kanske är på resande fot och som inte har datorn med sig. Man kan på det här sättet till exempel snabbt kolla fotbollsresultaten för division 7 sydöstra Skåne, säger Carl Johan Engvall.

För att komma åt Allehandas sidor via mobiltelefonen måste man har en telefon konstruerad för användning på internet. Skicka ett sms till med texten ta(mellanslag) mobil till 72580 för att få länken till den nya sidan eller gå via mobilen direkt in på mobil.ystadsallehanda.se eller mobil.trelleborgsallehanda.se

Priset landar på den tariff som operatören för din mobiltelefon satt.

Robert Jönson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons