Annons

Post flög omkring vid brevlåda

Ett antal brev virvlade i vinden vid Konsum på Köpingegatan i Trelleborg på måndagsmorgonen. Ingen vet hur posten flugit ur den gula behållaren. Plötsligt hade den post som fanns i brevlådan precis intill affären åkt ut på gatan.
Trelleborg • Publicerad 23 september 2002

- Vi vet inte hur det här har gått till, möjligen kan det ha varit tyngden i någon försändelse. Nu måste vi undersöka det här närmare, säger Kenneth Nordberg som arbetar på posten i Trelleborg. Flera boende i området kunde vid 9-tiden på måndagsmorgonen se hur några brev flög omkring i luften. Ann-Christin Öhlin, chef för posten i Trelleborg säger att man inte har märkt någon åverkan på brevlådan, vilket tyder på att ingen har försökt bryta upp den. För säkerhets skull ska man så fort som möjligt byta ut lådan mot en annan.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons