Annons

Populära sånger och tokiga skämt

Doris och hennes två kompanjoner Hilding och Helding lockar alltid storpublik i Trelleborg. Igår var det dags igen. Då kom Doris och Knäckebröderna till Parken.
Trelleborg • Publicerad 31 maj 2010
Doris och Knäckebröderna lockade en stor publik till Parken. ”Hej Trelleborg!” ropar Doris och möts av vinkningar och skrik.Foto: 

Föräldrarna kan sångerna lika bra som barnen och alla klappar i takt och sjunger med. Doris och Knäckebröderna har en tacksam publik. Många av barnen har sett deras uppträdande flera gånger förr. Som Oscar Jonasson.

– Jag har en skiva hemma och vissa sånger kan jag, berättar han när hans mamma köper den nyaste skivan och en dvd åt honom.

Annons

De blir lovade att få alltihop signerat efter showen.

För systrarna Tuva och Freja Jonsmeden är det första gången de ser Doris och Knäckebröderna live.

– Doris är bäst, tycker Tuva.

De har kommit till Parken tillsammans med sin pappa Gustav Jonsmeden och farmor Lisbeth Jonsmeden som en del av söndagens mors dags-firande.

Också uppe på scenen uppmärksammans mammornas dag.

– Vi har tagit med oss en present till alla mammor: Helding! ropar Hilding och möts av skratt.

Det verkar som om både barn och vuxna har roligt åt trion. Enkla skämt som att kamelernas kiss kallas för puckelpiss varvas med kommentarer om sammanhanget mellan Heldings flint och stormen Gudrun.

Johan Silfversten Bergman
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons