Annons

Populär tjejkväll på Gasverket

Ett hundratal tjejer besökte under kvällen Gasverket där det hölls en numera traditionell tjejkväll med aktiviteter bara för tjejer. Nytt för denna gången var bland annat en modevisning med senaste modet.
Trelleborg • Publicerad 14 mars 2002
Det var många jeanskläder som visades. BILD: Claes Nyberg
Det var många jeanskläder som visades. BILD: Claes NybergFoto: 

Det var inte helt lätt att visa fyra olika uppsättningar kläder under knappt tjugo minuter. De sex tjejer som deltog i modevisningen fick stressa för att hinna med alla byten. - Vi fick springa nästan hela tiden, sade Hanna Olofsson. För de som inte provat på att gå mannekäng förut var det lite nervöst. - Från början var jag nervös men sedan efter ett par gånger så gick det över, sade Vlova Zejnullahu. Välbesökt modevisning på Gasverket. BILD: CLAES NYBERG Kläderna kom från olika butiker i Trelleborg och var enligt tjejerna som visade de det senaste i modeväg och av det att döma så är det senaste vanliga jeans, tajta tröjor och gympadojor. Fritidsledaren Ghisoun Elmir har planerat tjejkvällen och förutom modevisningen så var ett besök av Söderslätts folkdanslag ett nytt inslag, och det var omtyckt. - De tyckte att det var riktigt roligt. Äntligen har vi fått ihop en grupp som ska börja träna folkdans, säger Ghisoun som själv är mycket förtjust i dans.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons