Annons

Poolen tog priset

– Jag har uppträtt på de mest oväntade ställen men detta tar nog priset, sa komikern Adde Malmberg när han klev ut mitt i poolen på badhuset i går kväll.
Trelleborg • Publicerad 6 februari 2012
Lundasonen Adde Malmberg drog sig inte för att skämta om sin hemstad när han uppträdde på badhuset i Trelleborg i går kväll.
Lundasonen Adde Malmberg drog sig inte för att skämta om sin hemstad när han uppträdde på badhuset i Trelleborg i går kväll.Foto: Tom Wall
Nils-Olof och Janet Nilsson från Trelleborg: – Vi har följt Adde Malmbergs karriär och tycker att han är rolig.
Nils-Olof och Janet Nilsson från Trelleborg: – Vi har följt Adde Malmbergs karriär och tycker att han är rolig.Foto: Tom Wall
Sivert Johansson och Anne-Marie Litzén Gouyer från Malmö: – Vi har sett Adde Malmberg i en revy tidigare, då var han också bra.
Sivert Johansson och Anne-Marie Litzén Gouyer från Malmö: – Vi har sett Adde Malmberg i en revy tidigare, då var han också bra.Foto: Tom Wall

Från flotten levererade han sedan skämt om allt från Malmöbors långsamhet till Håkan Juholts berömda mustasch. Och vitsarna drog gång på gång ned skrattsalvor från publiken, som i bassänghallen fick en värmande paus från den bitande kylan utanför.

Konceptet Mitt i poolen har roat Trelleborg sedan började av 2000-talet. Under några år var projektet vilande, men gjorde comeback 2011 med Thomas Pettersson som dragplåster.

Annons

Adde Malmberg har haft det lite svårare än sin föregångare att locka publiken till badhuset. Men ju närmare föreställningen kommit desto fler biljetter har sålts, berättar badhusföreståndare Karolina Jonasson.

– Runt 250 biljetter landade det på, nästan slutsålt. Vi vet inte om det blir någon fortsättning på Mitt i poolen, men det hoppas vi förstås.

Maria Sällberg
Rebecka Sjöberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons