Annons

Politiskt aktiv fick patron med posten

Polisen i Trelleborg har fått in flera anmälningar med politisk anknytning. Bland annat har en politiskt aktiv fått en patron i ett brev med posten.
Trelleborg • Publicerad 20 augusti 2018
Foto: Daniella backlund/SvD/TT

Polisen vill inte berätta vilket parti den drabbade personen tillhör. Men han ska själv ha blivit gripen för ett brott och i samband med detta berättat om händelsen med patronen. Den ska i mitten av augusti ha legat i ett kuvert i brevlådan. På kuvertet stod det ”din medicin”.

Vilket brott politikern är misstänkt för kan polisen inte berätta. Ärendet med patronen rubricerar polisen som olaga hot.

I mitten och slutet av förra veckan upptäcktes även att valaffischer på två olika platser i Trelleborg vandaliserats. Inte heller i det här ärendet vill polisen berätta vilket parti det handlar om.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons