Annons

Polisen utreder ännu en knivskärning

Ännu en knivskärning inträffade i Trelleborg i slutet av förra veckan. En man ska ha blivit utsatt för hot och grov misshandel. Men polisen är förtegen om fallet.
Trelleborg • Publicerad 9 januari 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Johan Nilsson/TT

Det var vid 22-tiden på torsdagskvällen den 4 januari som tre personer ska ha gett sig på mannen vid Järnvägsstationen. Någon av dem ska ha hotat honom med ett pistolliknande föremål och de ska samtidigt ha slagit honom och stuckit en kniv i benet på honom.

– Han fick en liten sårskada i huvudet och en knivskada i höger lår, säger Anders Oxelbrand, förundersökningsledare hos polisen i Trelleborg.

Annons

Både ambulans och polis kallades till Järnvägsstationen och mannen fördes till SUS i Malmö. Men de tre gärningsmännen hann försvinna från platsen och polisen misstänker att det handlar om någon form av uppgörelse men mer vill man inte säga av utredningstekniska skäl.

Polisen har rubricerat ärendet som olaga hot samt grov misshandel.

Den 27 december inträffade en annan allvarlig knivskärning i Trelleborg. Två personer påträffades skadade vid Övre. I det fallet blev två misstänkta personer efterlysta. De kom senare självmant till polisen men släpptes i samband med häktningsförhandlingen i fredags. Misstankarna mot dem kvarstår dock.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons