Annons

Polisen stoppade flera fulla chaufförer i helgen

Under helgen som gick fastnade minst tre förare i polisens kontroller efter att de blåst positivt. En av dem körde i hög hastighet på E 6 med 0,66 promille i blodet.
Trelleborg • Publicerad 9 april 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Gunnar Lundmark / Svd / TT

En polispatrull upptäckte bilen som strax innan klockan ett på natten till lördagen körde i hög fart på E 6. Efter att ha stoppat bilen och kontrollerat föraren visade det sig att föraren, en man i 30-årsåldern, hade 0,66 promille i blodet.

Senare under förmiddagen stoppades en lastbil på Hedvägen. Även i det fallet var chauffören, en man i 55-årsåldern, påverkad av alkohol, det framgår dock inte av anmälan vilken promillehalt han hade.

Annons

På söndagsmorgonen hade man satt upp en trafikkontroll på Strandridaregatan. Där åkte en man i 45-årsåldern fast efter att ha blåst positivt. Han hade 0,26 promille i blodet.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons