Annons

Polisen söker vittnen till grov misshandel

Trelleborgspolisen är angelägen om att komma i kontakt med vittnen till misshandeln på Nygatan natten till i lördags. ”Det var brutalt”, säger förundersökningsledare Anders Oxelbrand.
Trelleborg • Publicerad 7 november 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Johan Nilsson/TT

På väg hem strax efter klockan två på natten mot lördagen blev en 33-årig man påhoppad av ett gäng på omkring fem personer på Nygatan i centrala Trelleborg.

Vad som orsakade det hela är oklart men 33-åringen ska ha fått flera knytnävslag i ansikten vilket fick honom att falla handlöst i gatan. Därefter ska han liggande ha blivit sparkad i huvudet och ansiktet upprepade gånger.

Annons

– Han upplever det själv som att han har varit avsvimmad. Det var brutalt och hyfsat oprovocerat vad det verkar, säger Anders Oxelbrand.

Mannen fick föras akut med ambulans till sjukhus.

En person ska på avstånd ha blivit vittne till händelsen. Han ska ha skrikit till gärningspersonerna att sluta och de ska då ha lämnat platsen. Förutom vittnets och 33-åringens egna uppgifter saknar polisen information om händelsen.

Men polisen är angelägen om att fler vittnen ska höra av sig. Särskilt en av gärningspersonerna, en man i 25-35-årsåldern enligt polisens uppgifter, ska ha varit drivande i misshandeln.

– I nuläget har vi inte en susning om vem den här personen är och ärendet är nedlagt i avvaktan på nya vittnesuppgifter som gör att vi kan återuppta det, säger Anders Oxelbrand.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons