Annons

Polisen släpper fantombild på oidentifierade mannen

En okänd man hittades livlös på stranden i Kämpinge. Nu hoppas polisen att en fantombild ska lösa frågan om vem mannen var.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Kämpinge • Publicerad 8 maj 2023
Polisen har släppt en datoranimerad bild på den oidentifierade mannen.
Polisen har släppt en datoranimerad bild på den oidentifierade mannen.Foto: Polisen

Drygt två veckor efter att en man hittades sjuk på stranden i Kämpinge släpper polisen under måndagen en fantombild.

– Vi har fått in lite tips och ledtrådar men inget som gör att vi kommer närmare identiteten. Därför måste vi nu ta det här steget. Vi behöver all hjälp vi kan få, säger Andreas Hermann, polisens utredare.

Annons

Det var fredagskvällen den 21 april som mannen hittades livlös på stranden och fördes med ambulans till sjukhus. Knappt en vecka senare avled mannen. Det finns inga misstankar om brott. Eftersom mannen inte bar med sig några ID-handlingar och ingen efterlyst någon som skulle kunna vara han, har hans identitet varit ett mysterium.

Polisen gick tidigt ut med signalement på mannen: Nike-keps, joggingskor och ett armbandsur. Han beskrevs vara i 50-60-årsåldern, tunnhårig, runt 185 centimeter lång och väga runt 100 kilo. Polisen har tagit dna-prov och fingeravtryck, men möjligheterna att använda dessa i utredningen är begränsade eftersom det inte finns några brottsmisstankar. Under måndagen släpper polisen en fantombild med förhoppningen om att kunna lösa mysteriet.

– Jag tror det kan vara lättare för oss att få in tips om vem det kan vara, säger Andreas Hermann.

Den som vet något om mannen uppmanas att ringa polisen på telefon 114 14.

Alva AndersdotterSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons