Annons

Polisen: Ovanligt lugnt nyårsfirande

Ett stort gäng som samlats på Algatan i Trelleborg ställde till med en del stök halvtimmen in på det nya året. Två personer greps misstänkta för misshandel och skadegörelse. I övrigt summerar polisen ett lugnt nyårsfirande.
Trelleborg • Publicerad 1 januari 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Klockan var halv ett när polisen larmades till Algatan i Trelleborg. Vittnen hade sett ett stort antal människor samlas och observerat att det var stökigt och bråkigt på platsen.

Polisen kom till platsen och grep två personer i 25- respektive 30-årsåldern. De båda misstänks för misshandel respektive skadegörelse. Enligt vittnen ska de ha både slagit och sparkat på andra personer. Det finns dock inga uppgifter om vem de ska ha misshandlat.

Annons

Skadegörelsen består i att glaset i en entrédörr till en fastighet krossats.

Stökigare var nyårsfirandet på torget i Svedala dit flera patruller skickades. Blott en person greps dock, misstänkt för försök till grov misshandel. Mannen hade försökt skjuta en raket mot polisen, dock utan att träffa.

Emma LawessonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons