Annons

Polisen hittade arm i vattnet

Polisen har gjort ett nytt fynd i sökandet efter Kim Walls kvarlevor. En vänsterarm hittades fri, nersänkt med hjälp av rördelar, cirka en kilometer från där Kim Walls kvarlevor hittades.
Köpenhamn • Publicerad 21 november 2017 • Uppdaterad 22 november 2017
En av det danska Sjövärnets ribbåtar i hamn efter dykningar i Kögebukten.
En av det danska Sjövärnets ribbåtar i hamn efter dykningar i Kögebukten.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen i Köpenhamn meddelade på tisdagseftermiddagen att man gjort ett nytt fynd i samband med dykningar i Kögebukten.

– Vi arbetar utifrån att den hör ihop med ubåtsfallet, säger vicepolisinspektör Jens Möller Jensen från Köpenhamnspolisen, i ett pressmeddelande.

Annons

Det är ännu oklart vem armen tillhör.

– Men vi arbetar utifrån att den hör ihop med ubåtsfallet, säger vicepolisinspektör Jens Möller Jensen från Köpenhamnspolisen.

Enligt ett pressmeddelande från Köpenhamnspolisen hittades armen cirka en kilometer från den plats där polisen hittade Kim Walls huvud, ben och kläder, samt en kniv på havets botten. Armen ska ha varit nedsänkt på samma sätt som de andra kroppsdelar som tidigare hittats, och nu ska den undersökas på Rättsmedicinska institutet.

Polisen har fortfarande inte hittat varken Kim Walls eller Peter Madsens mobiltelefoner. Dykare från det danska försvaret har gjort fortsatta dykningar under onsdagen, men inga ytterligare fynd har gjorts. Dykningarna fortsätter under torsdagen.

Maria SällbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons