Polisen fick hjälpa hotad kvinna

Polisen fick under söndagen föra en kvinna från Trelleborg till sociala jouren i Malmö sedan hon känt sig hotad av personer som befann sig utanför hennes bostad. Enligt polisen kan hoten sättas samman med den knivskärning som inträffade i Trelleborg i torsdags kväll.
Trelleborg • Publicerad 19 juli 2004

De två män, 16 och 21 år gamla, som misstänks för knivskärningen är ännu på fri fot men har anhållits i sin frånvaro. - Där finns en del vittnesuppgifter så vi har goda förhoppningar om att lösa det, säger Mats Hammar, inre befäl hos polisen i Ystad. Han påpekar att stämningen på Fagerängen, där några av de inblandade i knivskärningen uppges vara bosatta, varit orolig under helgen. - Från polisens sida måste vi vara vaksamma för eventuell hämnd från anhöriga som vill ha upprättelse, säger Mats Hammar.

Camilla Erkenfeldt camilla.erkenfeldt@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.