Annons

Polisanställd friad för misshandel

Den kvinnliga polisanställda som åtalats för att ha misshandlat sin dotter frikändes på fredagen. Om hon fällts hade hon avskedats från polisen enligt ett förhandsbesked från polisens personalansvarsnämnd.
Trelleborg • Publicerad 23 november 2007

Det var den 5 december i fjor som kvinnan kom i konflikt med sin tonåriga dotter. Efteråt visade dotter upp en svullnad vid näsan och några droppar näsblod för sin pojkvän och dennes mamma. Inför tingsrätten medgav dottern att hon överdrivit för att hon var sur på mamman.

Det hela började med att mamman troligen slog till dottern lätt på armen med ett plastlock för att få dottern att följa med. Dottern berättade att hon slog flera slag mot mamman. Enligt mamman höll dottern fast henne och hon kämpade för att komma loss och att hon då kan ha råkat slå dottern i ansiktet.

Annons

Enligt åtalet skulle mamman ha slagit dottern flera gånger i ansiktet men dottern sade själv att det bara handlade om ett slag. Efter händelsen berättade dottern för pojkvännen, pojkvännens mamma och sin pappa vad som hänt. men de beskrivningarna var för vaga för att mamman skulle kunna dömas.

Christer Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons