Annons

Polis i pyjamas jagade tjuvar

Det blev en annorlunda polisjakt mitt i centrala Trelleborg under natten till måndagen. Bengtssons herrmode utsattes för inbrott. Ett fönster krossades och två män plockade åt sig dyra märkeskläder.
Trelleborg • Publicerad 17 juli 2007

Två poliser som bor i en fastighet intill hörde larmet som gick. De sprang ner för att titta vad som hänt.- Jag rusade ner. Då såg jag en kille som sprang mot Åhléns. Jag sprang efter honom och vrålade stanna. Vid Forex vände han sig om och en bit fram tappade han sina grejer. Sedan försvann han runt hörnan vid Mc Donalds. Det retar mig att han hann undan, berättar Monika Andersson, till vardags närpolis i Trelleborg.För tillfället har hon semester och hade precis kommit hem och hunnit byta om till pyjamas innan hon gav sig efter tjuven.Under tiden ringde hennes sambo, som också är polis, efter kollegor i tjänst men när de kom till platsen var gärningsmännen försvunna. En del av stöldgodset kunde dock tas i beslag. En hel IKEA-kasse full av tröjor värda tusen kronor styck.Jenny Isaksson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons