Annons

Piggsvinsdags i Smyge

Onsdagen den 2 juli, klockan 19.30, är det åter premiärdags för Piggsvinsteaterns Smygekvällar på Köpmansmagasinet i Smygehuk.
Trelleborg • Publicerad 24 juni 2008
Piggsvinsteatern underhåller på Köpmansmagasinet i Smygehuk i sommar. Stående från vänster: Magnus Christmar, Michael Persson, Håkan Carlsson. Sittande: Ulrika Christmar-Stafström och Malin Jeppson. Bild: Piggsvinsteatern
Piggsvinsteatern underhåller på Köpmansmagasinet i Smygehuk i sommar. Stående från vänster: Magnus Christmar, Michael Persson, Håkan Carlsson. Sittande: Ulrika Christmar-Stafström och Malin Jeppson. Bild: PiggsvinsteaternFoto: 

Temat för i år är "Ta det lite ledigt" och det är precis vad Piggsvinsteaterns medlemmar vill att publiken ska göra.

Smygekvällarna är en återkommande tradition som spelas för det 24:e året i rad. I år har ensemblen samlat på sig ett par gamla, mer eller mindre kända melodier av bland annat Ulla Billquist och Edvard Persson, som de varvar med nyskrivna sketcher och monologer till en timmeslång föreställning.

Annons

Förutom premiärkvällen framför Piggsvinsteatern även sina Smygekvällar under onsdagarna 9/7, 16/7, 23/7, 30/7 samt 6/8.

Musiken är arrangerad av P-O Nilsson och årets ensemble består av Michael Petersson, Malin Jeppsson, Magnus Christmar, Ulrika Christmar-Stafström, Håkan Carlsson och Rebecca Hylkén-Olsson.

Kristin Knutsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons