Annons

Peter Hanson med i Europatoppen

En vecka har gått sedan Peter Hanson slutade på 30:e plats i US Open och nu var han tillbaka i Europa och tillbaka i toppen av Europatouren. Denna gång gällde BMW International i München. Peter slutade elva.
Trelleborg • Publicerad 24 juni 2007

– Jag är väl inte så där jättenöjd och det är väl egentligen jämförbart med resultatet i US Open.

Så inleder Peter, när TA-sporten får kontakt under incheckningen på Franz Josef Strauss-flygplatsen utanför München. Peter är på väg hem till Stora Slågarp för någon dags vila.

Annons

– Jag har ett uppdrag på Sturup Park en dag denna vecka – annars ska jag vila mig i form inför kvalet till British Open nästa vecka, fortsätter Peter.

Tillbaka till München och det Peter hänger upp sig på därifrån är inledningen de två sista dagarna:

– Ja, jag schabblar till det under inledningen både lördag och söndag. Ändå fanns jag bra med i toppen efter lördagens spel och det kändes bra inför avslutningen.

Han inledde lördagen med fem bogeys på de första nio hålen och hade alltså förhoppningar inför avslutningen i går:

– Ja, men så gör jag om samma missar och sedan var det alltför svårt att jobba sig tillbaka i läge och jag kom egentligen aldrig riktigt in i spelet sista rundan.

68 slag följt av 66 avslutades med 74 och 73 och sammantaget sju under par.

– Nu ser jag fram emot kvalet till British Open som avgörs på måndag i Sunningdale, avrundar Peter.

Sunningdale ligger en och en halv mil väster om Heathrow-flygplatsen utanför London.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons