Annons

Partiöverläggningar om lasarettet

Kommunstyrelsen i Trelleborg har hållit partiöverläggningar om lasarettet. Kommunledningen har enligt kommunalråden Egil Ahl (s) och Lars Christensson (m) tagit fram en förhandlingsstrategi inför ett möte med regionstyrelsen i slutet av april.
Trelleborg • Publicerad 16 april 2004

Vad förhandlingsstrategin innebär är det ingen som vill avslöja i nuläget utan strategin betraktas som ett arbetsmaterial. "det finns en samsyn" Syftet med den är dock klar: Lasarettet ska och dess verksamhet ska värnas. Egil Ahl och Lars Christensson uppfattar båda det som att de inbjudna partierna (folkpartiet, centern, kristdemokraterna, spi, miljöpartiet och vänsterpartiet) var positiva till det material som tagits fram. - Det känns som att det finns en samsyn kring detta, säger Egil Ahl. Partiföreträdarna ska nu diskutera förhandlingsstrategin i respektive parti innan den tas upp på ytterligare en partiöverläggning. Den 29 april är det tänkt att strategin ska användas i mötet med regionstyrelsens ordförande Uno Aldegren.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons